Derfor bør du købe en elefantfod

skammel

Dette indhold er sponsoreret

 

Vi kender det allesammen: Dén lille ting, som vi hår og mangler, har sneget sig op på den allerøverste hylde. Den er næsten lige indenfor rækkevidde, og det er næsten som om dine fingerspidser strejfer tingen, hver gang vi prøver at nå den. Men vores arm bliver ikke længere. Til sidst på vi give op og i stedet finde på halv farlige løsninger, som oftest involverer at balancere på noget, som ikke er lavet til at blive balanceret på. 

 

Lyder dette bekendt? Så er du ikke den eneste! I løbet af en dag kan der være utallige situationer, hvor vi ville ønske, vi lige var en tand højere, når der skal nås noget bestemt eller arbejdes i en bestemt højde. For fremtiden, i stedet for at risikere din sikkerhed ved at balancere på usikre genstande, så bør du købe en elefantfod. 

En elefantfod vil gøre livet lettere

En elefantfod er en lille skammel i plast, som består af to platforme. Den midterste platform udgør et behjælpeligt trin op til den øverste platform, hvor der er plads til at placere begge fødder. Der er hjul i bunden på skamlen, så du nemt kan skubbe eller trække skamlen hen, hvor du har brug for et ekstra trin. Når først du lægger vægt på skamlen, så presses midter støtten i skamlen ned, så du får maksimal stabilitet på din skammel. En elefantfod kan fås i forskellige farver og i forskellige højder, så du kan købe en, som passer præcist til din smag og dine behov. 

 

Der er mange grunde til, at du bør købe en elefantfod. Herunder får du blot et par tanker til inspiration, så du kan tage den rette beslutning om at købe en elefantfod.

  • En elefantfod vil gøre livet lettere. Det er en lille og nem skammel at hive frem ved behov i hjemmet, så du nemt kan komme op i højden, når du har behov for det. 
  • Gør hjemmearbejdet lidt nemmere. Fordi en elefantfod giver så god støtte, så er det en formidabel skammel at anvende til hjemmearbejde. Så når du for eksempel skal i haven og klippe de øverste grene til, så kan du stå solidt og sikkert i højden på din skammel. 
  • Den fylder ikke meget. Derfor er en elefantfod nem at have stående i for eksempel køkkenet, hvis du har højskabe, hvor du ofte ikke kan nå de øverste hylder. I køkkenet kan den også anvendes af børn, hvis de skal hjælpe til med madlavningen, og mangler at komme lidt op i højden. 

 

 

Andre indlæg

kugledyne

Kugledyner

Introduktion til kugledyner Hvad er en kugledyne? En kugledyne er en speciel type dyne, der er fyldt med små glaskugler. Den er designet til at