Kan man undgå telefonsælgere og reklamer som erhvervsdrivende?

telefon

Kan indeholde reklamelink

Er du også ved at være godt og grundig træt af telefonsælgere? De fleste kender til det med at blive ringet op af en sælger, der ihærdigt forsøger at fortælle om et produkt eller en service. Det kan være trættende at blive ved med at lægge på. Men som erhvervsdrivende er der faktisk noget, som du kan gøre for at undgå at blive ringet op af sælgere.  

Du kender helt sikkert til det, at et ukendt nummer ringer til din arbejdstelefon. Det er en sælger fra en virksomhed, som prøver at sælge et produkt eller en ydelse. Det har ingen relevans for dig, og du må lægge på igen og igen. Det kan være både forstyrrende og udmattende at skulle afvise vedkommende venligt, for du ved jo godt de bare gør deres arbejde.

Med dette nemme trin sætter du en stopper for telefonsælgerne

Der er gode nyheder til dig, der er træt af anmassende telefonsælgere i røret. Det hedder: reklamebeskyttelse, og det gælder for virksomheder, der gerne vil undgå henvendelser fra telefonsælgere. Det er nemt at gratis at reklamebeskytte sin virksomhed. Hvis du ønsker at reklamebeskytte din virksomhed så følg disse råd.

Hvis du reklamebeskytter din virksomhed, så har diverse telefonsælgere ikke længere rettighed til at bruge de informationer, som der står om din virksomhed i CVR-registret til formål om at kontakte dig og forsøge at sælge eller reklamere for noget.

Lyder reklamebeskyttelse som noget for dig? Så skal du blot registrere din virksomhed som reklamebeskyttet. Det gør du gennem »virk«, som er virksomhedernes digitale indgang til det offentlige. Det er en vigtig platform at kende, hvis du drømmer om at blive selvstændig iværksætter.

underviser

Selvstændig erhvervsdrivende

Det er også på »virk«, at du kan registrere din egen virksomhed og oprette et CVR-nummer. Det kan være du har gået med en iværksætterdrøm længe. I Danmark er det nemt at komme i gang med iværksætteri, for det kræver ikke meget mere end en god idé, en hjemmeside og et cvr-nummer.

Der er et par andre ting, du også skal have styr på, hvis du vil i gang med at drive din egen virksomhed. Det drejer sig blandt andet om at opret ApS samt stiftelsesdokument. Disse ting er nødvendige for dig, der vil i gang med at være selvstændig. Heldigvis har du mulighed for at få hjælp gennem en advokat. Du vil uanset hvad højest sandsynligt få brug for at have en advokat tilknyttet din virksomhed.

Har du en god idé?

Når du har fået klaret det praktiske, så begynder det sjove arbejde. Du skal lave en forretningsplan, finde på et koncept og udarbejde en markedsføringsstrategi. Her skal du stille dig selv en masse vigtige spørgsmål som: hvilke behov eller problemer er mit produkt eller ydelse med til at løse, hvordan kan jeg hjælpe denne type målgruppe med mit produkt, og hvordan får jeg bedst muligt fortalt flest om det.

Det sværest vil nok være at komme på den gode idé. Der findes utrolig mange produkter på markedet allerede, så derfor kan det sagtens ske, at netop din idé til et produkt allerede findes. Derfor skal du først og fremmest researche markedet for lignende produkter eller ydelser, som den du har tænkt på.

Det kan være en god idé at teste din idé af, inden du lancerer den. Du kan med fordel samle et par venner og spørge dem, om de har lyst til at agere et kritisk monopol i bedste Løvens Hule stil. De skal stille dig så mange spørgsmål om dit produkt eller service som overhovedet muligt. Det kan træne dig til at tænke anderledes. Hvem ved, det kan være, at I sammen finder ud af, at der er et hul i markedet eller kommer til at udvikle en helt ny idé i fælleskab.

 

 

 

Andre indlæg

sigmund-822R9uVlYMI-unsplash

Reklamer: en byrde eller en gave?

Sponseret indlæg Reklamer kan både være ufatteligt irriterende og ufatteligt hjælpsomme. En reklame for det helt rigtige produkt kan til tider redde selv en dårlig