Reklamer: en byrde eller en gave?

sigmund-822R9uVlYMI-unsplash

Sponseret indlæg

Reklamer kan både være ufatteligt irriterende og ufatteligt hjælpsomme. En reklame for det helt rigtige produkt kan til tider redde selv en dårlig dag, og det er, fordi tilbud og reklamer for det meste går hånd i hånd.

Men reklamer kan også være noget, du ønsker, der ville forsvinde langt væk. Reklamer kan nemlig være roden til stor irritation. Når de flyder i hele postkassen, eller din skærm vrimler med dem efter at have trykket på et enkelt link, så har du nok svært ved at se det positive ved dem.

Dette er også helt forståeligt. Hjemmesider og det, de tilbyder, kan nemlig blive ødelagt af overdreven brug af reklamer. Når du sidder på dit yndlingsonlinekasino, og du nyder tiden ved de farverige spillemaskiner, er dette for eksempel ikke et tidspunkt, du ønsker tusind blinkende reklamer på.

Denne afslapning forsvinder hurtigt, hvis du bliver bombarderet med reklamer. Det samme gør glæden ved at hente avisen, hvis du nærmest ikke kan se postkassen for reklamer.

Reklamer kan være så irriterende, men hvad kan man lige gøre ved det?

Slip for reklameirritationen 

Der findes mange måder at slippe for reklamerne på og derved også slippe for den medfølgende irritation. Hvis det er reklamer over nettet, der er synderen for dig, har du mange våben i arsenalet til at stoppe det.

Du kan finde mange guider til at blokere bestemte annoncer og endda også den helt store synder, pop op-reklamer. Når du gør dette, vil det i hvert fald formindske antallet af reklamer, som du til daglig møder på dine yndlingshjemmesider. Hvis det derimod er fysiske reklamer, der er problemet, har du også et middel til at stoppe dem. Du kan nemlig mindske antallet af de fysiske reklamer ved at bruge et “Nej Tak”-mærke. Det er nemt at finde en god og forståelig guide til dette.

Kan man lære at elske reklamerne?

Der findes også de folk, som ikke har noget imod reklamerne og i de fleste tilfælde sætter pris på, de kommer. De ser dem stille igennem og lukker dem ned eller smider dem ud. Dette er også en mulighed. Det kræver dog en procentdel selvdisciplin og tålmodighed.
Men hvis du først lærer at herske dette, vil reklamerne lige så stille forsvinde som en irritationskilde, og du vil faktisk bare acceptere, de er der.

Det tager dog tid at nå til det punkt, og derfor er det også forståeligt, at størstedelen af os ikke ønsker reklamer. Problemet er bare, at de, der sender reklamerne ud, også skal lære at indse og acceptere, at ikke alle ønsker deres reklamer.

 

Andre indlæg

kugledyne

Kugledyner

Introduktion til kugledyner Hvad er en kugledyne? En kugledyne er en speciel type dyne, der er fyldt med små glaskugler. Den er designet til at